1991

Ίδρυση της εταιρίας από τους Δημήτρη Ζαρμακούπη  & Ανδρέα Βουζίκη Μηχανολόγους Μηχανικούς του Α.Π.Θ στην Νεάπολη Θεσσαλονίκης.

1993

Η εταιρία στελεχώνεται με εξειδικευμένο μόνιμο προσωπικό και αποκτά το πρώτο δικό της δίκτυο οχημάτων μεταφοράς και ανυψωτικών μηχανημάτων για να μπορεί να παρέχει υψηλής & διασφαλισμένης ποιότητας τεχνικές υπηρεσίες.

1998

Η Θερμομηχανίκη κατατάσσεται στις κορυφαίες εταιρείες επαγγελματικών εξοπλισμών κλιματισμού ψύξης και θέρμανσης. Υλοποιώντας ήδη  δεκάδες δημόσια και ιδιωτικά έργα υψηλών απαιτήσεων. 

2000

Μεταφορά της εταιρίας σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις 1500τμ στο Καλοχώρι Θεσσαλονίκης.

2003

Επέκταση των δραστηριοτήτων στην κατασκευή αεραγωγών με σύγχρονο εξοπλισμό αυτοματοποιημένης κοπής CNC PLASMA

2014

Η εταιρεία έχει αναπτύξει τα τελευταία χρόνια τη δράση της και στο εξωτερικό σε χώρες όπως η Γερμανία η Αγγλία και η Ολλανδία με έργα υψηλών απαιτήσεων. 

b2b thermomichaniki

Η Θερμομηχανική είναι μια σταθερά αναπτυσσόμενη εταιρεία στον χώρο των ενεργειακών εφαρμογών και ηλεκτρομηχανολογικών έργων. Από το 1991 μέχρι σήμερα έχει υλοποιήσει ένα εντυπωσιακό  αριθμό από  έργα υψηλών απαιτήσεων με απόλυτη επιτυχία.

Η εταιρεία στεγάζεται σε ιδιόκτητο χώρο 1500τμ στο Καλοχώρι Θεσσαλονίκης  και διαθέτει άριστη υποδομή, σύγχρονα μηχανήματα και εκπαιδευμένο ανθρωπινό δυναμικό για να μπορεί να φέρει σε πέρας έργα κάθε μεγέθους και  βαθμού δυσκολίας.

Επιλέγοντας την Θερμομηχανική για συνεργάτη σας, διασφαλίζεται την ποιότητα,την αξιοπιστία και την μέγιστη απόδοση σε  κάθε τύπο εφαρμογής (επαγγελματικός κλιματισμός, εξαερισμός, πυρασφάλεια, υδραυλικά ψυκτικά δίκτυα κ.α.) . Με προσήλωση στην ποιότική, έντεχνη και έγκαιρη εκτέλεση των εργασιών , απο το 2007 έχει καθιερώσει σύστημα διαχείρισης ποιότητας κατα ΕΛΟΤ ΕΝ ISO 9001:2008, και συνεχώς καταβάλλει προσπάθεια για την βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών.

Η εταιρεια μας εχει τη δυνατοτητα να αναλαβει:

  • Την μελέτη και τον σχεδιασμό  ολοκληρωμένων ενεργειακών και  ηλεκτρομηχανολογικών έργων.
  • Την εγκατάσταση ενεργειακών λύσεων από το Α- έως το Ω σε νέα και υφιστάμενα κτίρια με στόχο την ελαχιστοποίηση του λειτουργικού κόστους και την απεξάρτηση από το πετρέλαιο και τις συμβατικές πηγές ενέργειας.
  • Την μελέτη και την εγκατάσταση συστημάτων πυρασφάλειας.
  • Την μελέτη  και την εγκατάσταση εξειδικευμένου κλιματισμού όπως: Χειρουργεία, Αποστακτήρια, Κτηνοτροφικές μονάδες, Μουσεία,
  • Ενημέρωση – προτάσεις για νέα επιδοτούμενα προγράμματα
  • Ενεργειακή επιθεώρηση κτιρίων με ειδικές μετρητικές διατάξεις και προτάσεις βελτίωσης της ενεργειακής συμπεριφοράς αυτών.
Οι αξίες μας