Η εμπειρία της Θερμομηχανικής στον επαγγελματικό κλιματισμό, και στην επαγγελματική ψύξη είναι από το 1992. Η εταιρεία έχει εκτελέσει  μικρά και μεγάλα έργα κλιματισμού με συνολική αξία εξοικονόμησης άνω των 3.000.000€ ετησίως.

Σε όλες τις εγκαταστάσεις ακολουθούνται με συνέπεια όλες οι αρχές σχεδιασμού και υλοποίσης του κλιματισμού με βασικές προτεραιότητες την διατήρηση της ποιότητας και  την αξιοπιστία υψηλής απόδοσης και αντοχής στο χρόνο.

Οι λύσεις που μπορεί να σας προσφέρει η εταιρεία μας είναι:

  1. Μελέτη και σχεδιασμό έργων
  2. Εγκατάσταση οικιακού κλιματισμού
  3. Εγκατάσταση κεντρικού κλιματισμού
  4. Εγκατάσταση ημίκεντρικού κλιματισμού
  5. Αντλίες Θερμότητας
  6. Εγκαταστάσεις κλιματισμού υψηλών απαιτήσεων

Το κλίμα σε μια επιχείρηση συμβάλει στην καλή απόδοση του ανθρώπινου δυναμικού έτσι στην Θερμομηχανική διαθέτουμε την τεχνογνωσία που μπορεί να σας προσφέρει την κατάλληλη λύση ώστε να δημιουργήσουμε για  εσάς την ιδανική ατμόσφαιρα.

Οι λυσεις που προτεινει η Θερμομηχανικη είναι:

kasseta klimatistiko

 

 

Κλιματιστικες μοναδες τυπου κασετας

Οι μονάδες αυτές ενδείκνυνται για χώρους καταστημάτων, γραφείων και επαγγελματικών χώρων, καθώς παρέχουν ομοιόμορφη παροχή αέρα στον κλιματιζόμενο χώρο με εξαιρετικά αθόρυβη λειτουργία και υψηλό αισθητικό αποτέλεσμα.


Καναλατες μοναδες κλιματισμου

Οι μονάδες δικτύου αεραγωγών χρησιμοποιούνται για ψύξη κα θέρμανση αλλά παράλληλα και για εξαερισμό, διατηρώντας έτσι υψηλά επίπεδα ποιότητας αέρα και απρόσκοπτη αίσθηση υγιεινής.

kanalates klimatistiko


ntoulapes klimatistiko

 

 

 

Ντουλαπες εμφανους τυπου

Οι ντουλάπες εμφανούς τύπου έχουν εφαρμογή σε οποιοδήποτε επαγγελματικό χώρο.
Η εύκολη τοποθέτησή τους, η απλή και εύχρηστη από τον πελάτη λειτουργία τους, αποτελούν ιδανική λύση για καταστήματα, γραφεία και γενικότερα για χώρους που βρίσκονται ήδη σε λειτουργία.


Κλιματιστικες μοναδες τυπου VRV

Το σύστημα κλιματισμού VRV αποτελεί τον ορισμό της εξοικονόμησης ενέργειας σε απαιτήσεις γραφείων και βιομηχανικών χώρων.
Εξασφαλίζεται η απόλυτη αυτονομία του κάθε χώρου με πολλές επιλογές και συνδυασμό εσωτερικών μονάδων, λειτουργώντας μια μόνο εξωτερική μονάδα που ελέγχει τις εκάστοτε απαιτήσεις και καταναλώσεις του συστήματος.

vrv


ntoulapes klimatistiko

Ψυκτες (Chillers) – Αντλιες θερμοτητας

Οι κεντρικές μονάδες κλιματισμού αυτού του τύπου συνδυάζουν το κύκλωμα ψύξης-θέρμανσης με το δίκτυο του νερού, παράγοντας κρύο και ζεστό νερό αντίστοιχα.
Με τη βοήθεια τερματικών μονάδων νερού (fan- coils) επιτυγχάνεται η κάλυψη των αναγκών σε ψύξη-θέρμανση του κάθε χώρου.
Αυτές οι μονάδες προτείνονται σε μεγάλες εγκαταστάσεις π.χ νοσοκομεία, ξενοδοχεία, χώρους εστίασης και ψυχαγωγίας, καταστήματα αλλά και γραφεία.